FAQ | Infinite IT Solutions Romania FAQ | Infinite IT Solutions Romania
Soluții inovatoare de digitalizare pentru companii

Ce cauți?

Găsiți răspunsuri și soluții la problemele comune din domeniul IT. Dacă nu găsiți un răspuns, contactați-ne și vom fi bucuroși să vă ajutăm.
Ne puteți suna la +40 756 030 582 sau ne puteți trimite un mail.

Top 10 cele mai comune întrebări

Cât timp durează implementarea?

Implementările noastre obișnuite sunt gata în intervalul de 4-6 săptămâni (in zilele lucratoare).

Ce se întâmplă cu datele noastre?

Infinite IT este o companie IT certificată ISO 9001 și ISO 27001, care gestionează proiecte de afaceri de amploare cu date extrem de importante, motiv pentru care securitatea IT este una dintre prioritățile noastre principale.

Puteți întreba: Ce au în comun Auchan, Dedeman, Romstal, Fackelman, Unilever?

Răspunsul este că toate aceste companii utilizează soluția IT Infinite Cloud pentru securitatea suplimentară a datelor, care este aprobată și poate fi supusă unor verificări adiționale.

Unde se află fizic datele din Cloud?

Datele noastre din cloud sunt securizate în Uniunea Europeană cu cea mai înaltă securitate și sunt disponibile pentru verificări de securitate IT în orice moment.

Aveți mai multe fluxuri aprobare în companie?

Da. Pe măsură ce afacerile solicită flexibilitate și operațiunile se schimbă într-un mediu dinamic, aveti nevoie de fluxuri de aprobare complexe. Infinite a dezvoltat  o solutie digital care funcționează exact ca operațiunile manuale actuale, incluzând toate etapele de aprobare si versiunile multiple ale documentului in cauză.

E dificil să se implementeze tehnologia automatizării datelor pentru compania mea?

Automatizarea datelor poate fi implementată într-un interval foarte scurt de timp, în funcție de amploarea proiectului. Implementarea automatizării datelor depinde în mare măsură de tipul soluției implementate, precum și de amploarea rețelei comerciale pentru care este utilizată în sprijin.

Spre deosebire de proiectele tehnologice semnificative, cum ar fi implementarea unui ERP, implementarea EDI- automatizării datelor nu este foarte dificilă și poate fi realizată într-un interval de timp relativ scurt. Cu toate acestea, acest lucru depinde de amploarea proiectului.

Cât costă?

Nu există un singur răspuns la această întrebare, deoarece configurarea IT și cerințele fiecărei afaceri sunt diferite. Cu toate acestea, avem un portofoliu extins de companii mici și mijlocii, start-up-uri și companii multinaționale care au constatat că soluțiile noastre costă mai puțin decât tipărirea hârtiilor.

Ce face Infinite Solutions diferit față de orice alt concurent?

Infinite IT Solutions este un furnizor de top de soluții de transformare digitală. Noi împuternicim companiile de toate dimensiunile cu soluții și strategii de automatizare și integrare digitală dovedite, care vă vor ajuta să vă mențineți avantajul competitiv.

Aveți videoclip pentru a arata exact cum funcționează automatizarea EDI/Date?

Da, avem. Abonați-vă la canalul nostru de YouTube pentru a fi la curent.

Este obligatoriu să arhivăm facturile electronice în format electronic?

În efortul de a deveni complet fără hârtie , Guvernul Romaniei digitalizează tranzacțiile trecând din 2022 la Facturarea Electronica toate tranzactiile B2G şi o parte a tranzactiilor B2B. Incepând cu 2024, toate tranzactiile B2B vor face obiectul facturãrii electronice prin platforma RO e-Factura.

Se pot trimite facturi electronice prin platformă și să renunțăm la facturile pe hârtie?

Da, legea permite înlocuirea facturilor pe hârtie cu facturi electronice, care pot fi procesate automat și care pot reprezenta o modalitate rapidă și convenabilă de a factura clienții.

Este posibil schimbul de documente cu alți parteneri de afaceri?

Da, tehnologia de automatizare a datelor este utilizată la nivel mondial. Infinite asigură acoperirea tuturor proceselor din lanțul dvs. de aprovizionare, indiferent de țara de operare sau de partenerul de afaceri.