Primirea și trimiterea facturilor electronice conform reglementărilor legale

Infinite
e-Invoice Suite

Cereți Infinite e-Invoice
Suite pentru afacerea dvs.

Trimiteți o solicitare pentru Infinite e-Invoice pentru afaceri.
Vă vom contacta în termen de 24 de ore.

  Prin trimiterea formularului, ne furnizați datele dumneavoastră personale.
  Citiți: Politica de Confidentialitate.

  PREZENTARE GENERALĂ

  Ce este Infinite e-Invoice Suite?

  Infinite e-Invoice Suite gestionează cu ușurință procesul de primire a facturilor digitale de la furnizori și trimiterea facturilor digitale către clienti. Este o soluţie ce transformă toate facturile companiei tale în documente electronice. Oferă o gamă largă de tehnologii de facturare electronică.

  BENEFICIILE CUMPĂRĂTORULUI

  Care sunt beneficiile cumpărătorului în privința
  procesului de facturare electronică?

  • Reducerea costurilor pentru procesarea manuală contabilă,
   validarea, gestionarea litigiilor și arhivarea
  • Procesarea facturilor mult mai rapid
  • Acuratețe a datelor 100% (fără reeditări sau întârzieri)
  • Respectarea reglementărilor fiscale în vigoare
  • Reducerea numărului de plăți întârziate
  • Îmbunătățirea gestiunii financiare
  • Eliminarea duplicatelor sau erorilor în facturi
  • Îmbunătățirea relațiilor de afaceri cu furnizorii si clienţii

  BENEFICIILE FURNIZORULUI

  Care sunt beneficiile furnizorului în privința
  procesului de facturare electronică?

  Reducerea costurilor vizibil

  Reducerea facturilor respinse

  Primirea mai rapidă
  a plăților

  Îmbunătățirea gestiunii financiare

  ALEGE TEHNOLOGIA DE FACTURARE ELECTRONICĂ POTRIVITĂ PENTRU AFACEREA TA

  De ce să aleg facturarea electronică?

  Schimbul de facturi electronice de la un sistem la altul prin intermediul API/EDI

  Transferă facturi de la un sistem informatic la altul cu ajutorul formatelor standardizate de documente utilizând conexiuni securizate EDI sau API.

  Facturi în format PDF cu ajutorul PKI (Public Key Infrastructure security layer)

  Transferă facturi în format PDF pe diferite sisteme și cu diferiți utilizatori. Securitatea comunicării este garantată datorită semnăturii electronice. O data descărcată factura de catre destinatar, emitentul primeşte o confirmare de primire (se respectă astfel prevederea fiscală ce impune dovada primirii de către client a facturii respective).

  Facturi electronice cu semnătură biometrică

  Indiferent dacă sunteți într-o călătorie de afaceri, la birou sau că lucrați de acasă, puteți citi și semna electronic cu mare ușurință orice factură online sau pe tabletă.

  AI ÎNTREBĂRI LEGATE DE FACTURAREA ELECTRONICĂ ȘI
  AUTOMATIZAREA CONTABILITĂȚII? NOI AVEM RĂSPUNSURILE

  Cele mai frecvente întrebări

  Care este diferența dintre o factură electronică și una fizică?

  Există o diferență fundamentală – un document electronic este unic. Înainte de a începe să trimiteți facturi în format electronic, toate elementele care trebuie incluse în document în conformitate cu reglementările legale și cerințele companiei trebuie să fie precis specificate. Pe baza acestor specificații, fiecare factură este verificată automat și, dacă există discrepanțe, documentul nu este trimis la destinatar. Datorită verificării, erorile care apar în cazul facturilor pe hârtie pot fi evitate. Puteți corecta elementele greşite din factură, în timp real. Doar factura corectă va ajunge la destinatar.

  Facturile electronice pot fi trimise prin e-mail?

  Da, aceasta este una dintre opțiunile posibile pentru trimiterea facturilor electronice. Cu toate acestea, trebuie să aveți în vedere că autenticitatea originii și integritatea conținutului facturii trebuie să fie garantate de către furnizorul de servicii. Dacă sunteți interesat să trimiteți facturi electronice prin e-mail, soluția noastră PKI Invoice Suite este cea mai bună alegere pentru dvs. Această soluție se folosește de e-mail pentru a livra facturile în conformitate cu reglementările legale.

  Cum sunt stocate facturile electronice?

  Infinite E-archive Suite îndeplinește toate cerințele legale pentru arhivarea electronică. Sistemul permite stocarea pe termen lung a facturilor electronice, garantând verificabilitatea. Oferă acces standardizat la toate datele din cadrul organizației, astfel încât acestea pot fi utilizate oricând – desigur, doar de către utilizatorii autorizați. Autenticitatea originii facturii și integritatea conținutului sunt garantate. Datele facturilor nu pot fi modificate datorită timbrului de timp calificat emis de Autoritatea de Certificare națională.

  Care sunt beneficiile afacerii aduse de factura electronică?

  Emiterea și stocarea facturilor în format electronic sunt procese foarte simple și convenabile. Utilizatorii autorizați au acces la facturi oriunde și oricând, astfel încât puteți uita de căutarea prin dosare mari și groase când aveți nevoie de un document. Nu este nevoie să tipăriți și să trimiteți facturi prin poștă, astfel economisiți bani. Calculele noastre arată că facturarea pe hârtie poate costa chiar cu 80% mai mult decât cea electronică. Datorită verificării automate, rata facturilor incorecte este redusă. Odată ce factura este emisă, aceasta este disponibilă imediat pentru destinatar și poate fi importată în sistemul contabil.

  Cum se emit facturile electronice?

  Factura electronică, sau e-factura, este emisă la fel ca o factură pe hârtie, în sistemul contabil. Cu toate acestea, nu este nevoie să o tipăriți. Factura este trimisă către cumpărător electronic, în forma convenită de părți. Pentru a iniția facturarea electronică, va trebui să obțineți permisiunea destinatarului pentru acest tip de facturare.

  FORMULAR DE CONTACT

  Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi

   Prin trimiterea formularului, ne furnizați datele dumneavoastră personale.
   Citiți: Politica de Confidentialitate.