Misiune, viziune și valori

Dezvoltă-ți pasiunea, lucrează într-unul dintre cele mai dinamice sectoare de afaceri - industria tehnologiei digitale.

Misiunea noastră

Ne propunem să fim unul dintre liderii globali în serviciile IT. Ne bazăm pe tehnologiile, competențele și interesele clienților și creăm valoare pentru partenerii și clienții noștri. Realizam acest lucru concentrându-ne pe comparatia permanenta a nevoilor emergente ale clienților noștri și pe accelerarea schimbărilor tehnologice și de afaceri.

Viziunea noastră

Devenim parte a succesului clienților noștri, colaborând cu ei pentru a-și atinge obiectivele strategice. De asemenea, dorim să creăm cu aceștia o colaborare de lungă durată prin livrarea și gestionarea proiectelor la timp. Echipa noastră e formată din specialiști cu experiență acumulată în domeniu, recunoscuți ca fiind cei mai buni. Succesul nostru în viitor e asigurat de echipa noastra!

Valorile noastre

Valorile noastre reprezintă principiile de bază pe care Infinite s-a întemeiat, dar și modul în care ne străduim să ne desfășurăm activitatea zi de zi. Valorile ne stabilesc viziunea asupra lumii pe măsură ce modelăm viitorul. Ele determină modul în care ne tratăm reciproc.