Despre noi | Infinite IT Solutions Romania Despre noi | Infinite IT Solutions Romania
Soluții inovatoare de digitalizare pentru companii

Despre Infinite IT Solutions

Infinite IT Solutions a fost un pionier în soluțiile paperless timp de 18 ani, oferind în mod constant valoare adaugata afacerii utilizând tehnologii de ultimă oră.
dziewczyny it
michal it2
it3

Soluții tehnice create cu pasiune pentru a-ți ajuta afacerea

Încă din 2020, Infinite a proiectat și dezvoltat soluții IT pentru automatizarea și îmbunătățirea proceselor de afaceri. Aceste sisteme sunt implementate în diverse industrii, precum: FMCG, industria auto, industria grea, DIY și servicii medicale. Soluțiile IT oferite de Infinite au fost folosite cu succes de 3000 de clienți, atât în Polonia, cât și în alte țări. La nivel international, Infinite numara acum peste 10 000 de client. Compania își consolidează constant poziția ca furnizor de sisteme B2B pe numeroase piețe internaționale. Sistemele Infinite sunt utilizate, printre altele, în Emiratele Arabe Unite, România, Croația și Ungaria.

Ce facem noi?

Tehnologia poate fi complicată, însă cu experiența acumulată, Infinite te poate ajuta cu orice problemă din domeniul IT.

Ce facem noi?

Pe cine putem ajuta?

Experiența noastră în soluții concrete permite afacerii tale să eficientizeze fluxul de lucru și să crească productivitatea.

Pe cine putem ajuta?

De ce să ne alegi?

S-a dovedit faptul că procesele noastre ajută afacerea să evolueze și suntem alături de tine la fiecare pas.

De ce să ne alegi?

Istoric

2002 - 2003

Infinite Sp. z o.o. a fost înființată în Lublin ca o societate cu răspundere limitată. Apoi a fost lansat eProducent (acum EDInet) – o platformă B2B avansată care automatizează comunicarea între producători și destinatarii acestora. A avut loc prima implementare a ZSI Infinite – un sistem IT integrat pentru gestionarea marilor companii. Mai apoi, Infinite a fost distinsă cu titlul de „Lublin Business Eagle 2003” de către Confederația Patronală din Polonia.

2008 - 2013

Lansarea EDInet Solutions reprezintă un moment important pentru Infinite, confirmându-i statutul de furnizor de sisteme B2B în Europa Centrală. În continuarea expansiunii, sistemele EDI dezvoltate de Infinite se extind către noi industrii, cum ar fi industria grea, electrică și auto. În același timp, Infinite își diversifică oferta prin adăugarea de noi soluții IT, precum sistemele ERP și suportul tehnic. În plus, Infinite obține noi clienți în România, consolidându-și astfel poziția în piață.

2015 - 2016

Infinite intră dinamic în sectorul soluțiilor ECM prin preluarea portofoliului de produse al itBCG Sp. z o.o. Infinite este recunoscută în numeroase competiții: ocupă locul 1 în clasamentul Forbes în provincia Lublin, locul 1 în clasamentul „Business Gazelles” în provincia Lublin și este finalistă în competiția Global Leaders of the Future. Infinite își consolidează poziția ca furnizor EDI în regiunea GCC. Infinite extinde gama de produse pentru sectorul financiar și bancar. Infinite primește certificarea ISO 9001:2015 (Sistem de Management al Calității).

2017 - Prezent

Infinite deschide o filială în România. Își extinde oferta cu noi soluții inovatoare. Infinite devine parte a Grupului polonez DialCom24 Sp. z o.o. Se lansează PEF pentru Ministerul Antreprenoriatului și Tehnologiei – sistemul guvernamental B2G de eInvoicing in Polonia.