Termenii de utilizare a site-ului și politica de confidențialitate – www.infinite-b2b.ro

Informaţii generale

 1. Website-ul Infinite www.infinite-b2b.ro impreuna cu sub-domeniile sale (denumite colectiv “Site”) sunt proprietatea companiei Infinite Sp. z o.o. cu sediul la Lublin, 20-209 Lublin, ul. Projektowa 1.
 2. Infinite IT Solutions SRL este Administratorul Site-ului.
 3. Site-ul www.infinite-b2b.ro contine informatii despre produsele si serviciile oferite de catre Infinite IT Solutions.
 4. Infinite IT Solutions SRL implementează toate măsurile aplicabile pentru protecția datelor cu caracter personal și a vieții private.
 5. Folosirea www.infinite-b2b.ro implica si acceptarea Termenilor de Utilizare.
 6. Sunt depuse toate eforturile pentru a furniza cel mai recent conținut actualizat, dar Administratorul site-ului nu este responsabil pentru eventuale inconsecvențe sau întârzieri.
 7. Problemele operaționale de pe Site pot fi sesizate la adresa: marketing@infinite.pl
 8. Utilizatorul poate copia și/sau reproduce datele publicate pe Site (imagini, texte, logo-uri ale Infinite Sp. z o.o.) numai cu acordul prealabil scris al Infinite Sp. z o.o. În acest scop, Utilizatorul va trimite o întrebare la marketing@infinite.pl. Siglele clienților și partenerilor companiei nu sunt proprietatea Infinite Sp. z o.o. De aceea, Utilizatorul va contacta direct proprietarul mărcii respective.

Newsletter Infinite

 1. Newsletter-ul poate fi utilizat după furnizarea adresei de e-mail și a numelui de utilizator în formularul de pe site.
 2. Apasand „Da” in emailul ce contine solicitarea aprobarii primirii newsletterului Infinite este echivalenta cu adaugarea adresei de email in baza de date.
 3. Inscrierea la newsletter Infinite duce la acceparea termenilor.
 4. Prin furnizarea adresei dumneavoastră de e-mail, sunteți de acord să primiți informatii comerciale de la Infinite prin mijloace electronice în conformitate cu Legea din 18 iulie 2002. privind furnizarea de servicii electronice (Jurnalul de Legi din 2002 nr. 144, articolul 1204, cu modificările ulterioare).
 5. Administratorul de date este Infinite IT Solutions SRL cu sediul in București, PC Center, etaj 4 Șoseaua București-Ploiești nr. 9-13 Sector 1
 6. Newsletter-ul Infinite este un serviciu gratuity unde primiti informatii referitoare la tehnologia informatiilor si la produsele si serviciile Infinite.
 7. Aveți dreptul de a vă șterge oricând adresa de e-mail din baza de date de corespondență folosind link-ul furnizat în newsletter-ul trimis.
 8. Infinite nu partajează adresele de e-mail încredințate terților.

Date personale

Infinite IT Solutions SRL nu vinde datele personale ale utilizatorilor website-ului sau. În timp ce utilizați site-ul Infinite IT Solutions SRL vi se poate cere să completați unele date personale (formular de contact, e-mail). Vă rugăm să rețineți că furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este voluntară.

Dorim să vă informăm despre metodele și scopurile prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, precum și despre drepturile dumneavoastră în calitate de persoană vizată, astfel cum sunt definite la articolul 13.1 și 13.2 din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) (Jurnalul Oficial al Uniunii Europene din 2016, L 119), denumit în continuare GDPR Infinite IT Solutions SRL cu sediul in 1. București, PC Center, etaj 4 Șoseaua București-Ploiești nr. 9-13 Sector 1, este operator de date personale.

 1. Operatorul de date a numit responsabilul cu protecția datelor, pe care îl puteți contacta cu privire la toate problemele care acoperă prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, drepturile dumneavoastră și modul de executare a drepturilor dumneavoastră prin e-mail: gdpr@infinite.pl sau în scris către adresa operatorului de date.
 2. Datele dumneavoastră personale vor fi utilizate în următoarele scopuri:
  • Transmiterea catre dvs. a informatiilor despre Infinite Sp. z o.o. oferta, distribuirea de mesaje comerciale, inclusiv un newsletter,
  • Efectuarea de activități de marketing, inclusiv marketing direct întreprinse de operatorul de date,
  • Arhivare,
  • Răspuns la cereri și scrisori.
 3. Temeiul legal pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal include:
  • Consimțământul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment. Faptul de retragere a consimțământului nu influențează legalitatea prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal întreprinse înainte de retragerea consimțământului..
  • Necesitatea îndeplinirii obligațiilor legale de către operatorul de date,
  • Necesitatea îndeplinirii intereselor legitime ale operatorului de date, de ex. răspuns la scrisoarea sau cererea dumneavoastră.
 4. Datele dumneavoastră personale pot fi transferate către alte entități:
  • Subcontractori, ex. alte entitati, pe care le folosim pentru procesare datelor dvs – ex. furnizori IT, agentii marketing – entitatile mentionae proceseaza datele dvs personale in baza contractului incheiat cu noi si numai la indicatiile noastre oficiale.
  • Entitati din grupul de actionariat.
  • Entitati sau autoritati indicate de lege.
 5. Datele dumneavoastră personale esențiale pentru îndeplinirea scopurilor menționate mai sus vor fi utilizate pentru următoarea perioadă de timp:
  • Pana la retragerea consimtamantului dvs;
  • Pentru perioada de timp în care sunt îndeplinite interesele legitime ale operatorului de date.
 6. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi prelucrate în mod automat, inclusiv datele din profil.
 7. Trimiterea datelor dumneavoastră cu caracter personal este voluntară, dar esențială pentru a primi informații despre Infinite Sp. z o.o. oferă, primiți mesaje comerciale, inclusiv un buletin informativ și activități de marketing, inclusiv activități de marketing direct întreprinse de operatorul de date.
 8. În ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, aveți următoarele drepturi:
  • dreptul de a accesa datele dumneavoastră personale;
  • dreptul de a vă corecta datele personale;
  • dreptul de a vă șterge datele personale atunci când sunt prelucrate în mod ilegal;
  • dreptul de a limita sfera prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal;
  • dreptul de a limita prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal
  • dreptul de a vă transfera datele personale, adică dreptul de a primi datele dumneavoastră cu caracter personal de la noi. Dreptul de a vă muta datele personale acoperă numai datele pe care le procesăm pe baza consimțământului dumneavoastră exprimat.
  • dreptul de a depune o plângere la autoritățile de supraveghere – Președintele Oficiului pentru Protecția Datelor – atunci când considerați că prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal încalcă termenii Regulamentului General pentru Protecția Datelor

Termeni

 1. Prezenții Termeni de utilizare intră în viață odată cu publicarea pe www.infinite-b2b.ro
 2. Termenii de utilizare pot fi modificați în orice moment, fără a fi necesară notificarea prealabilă a Utilizatorilor.
 3. Prezenții Termeni de utilizare devin invalidi odată cu publicarea noilor Termeni de utilizare pe Site.