Lista de soluții IT pentru firme

Descoperă noi posibilități datorită soluțiilor personalizate. Cunoaște instrumentele care vor îmbunătăți afacerea Ta. Acum, când se lucrează de la distanță, poți trece la un nivel de management optimizat.

– e-book gratuit disponibil încă din acest moment! Instrumente care optimizează, automatizează și permit economisirea de mijloace. #instrumentepentrufirme #b2b

vânzări

birou și administrație

cadre și servicii clienți

logistică și depozitare

financiar

  Soluțiile paperless sunt viitorul companiilor

  Soluțiile paperless sunt soluții fără hârtie. Toate procesele sunt supravegheate de întreprinzător online, prin aplicația de afaceri dedicată. În prezent din ce în ce mai multe firme se mută în online, soluțiile IT pentru companii oferă o varietate de posibilități de schimb de documente, semnare de contracte sau optimizarea vânzărilor – pentru fiecare departament.

  Cum se schimbă afacerile? Tendinţa este Digitalizarea

  Conform numeroaselor rapoarte, situația epidemiologică a accelerat radical procesul de digitalizare. Întreprinzătorii caută soluții care vor permite nu numai continuitatea activității, dar o vor face mai eficientă, făcând totodată economii. Viitorul afacerilor merge in direcţia digitalizării. Transformarea digitală a devenit acum chiar o tendință.

  Aplicații de afaceri adaptate necesităților

  e-factura

  Soluțiile IT oferă în prezent o varietate de posibilități, de la semnătura electronică și comunicarea rapidă cu partenerii, prin schimbul de date și optimizarea vânzărilor, până la aplicații mobile pentru reprezentanții comerciali și multe altele. De asemenea, puteți implementa plățile online care vor accelera finalizarea tranzacțiilor.

  Descoperă noi posibilități pentru afacerea ta

  80%

  Peste 80% dintre firme încep să digitalizeze procesele. Prin soluțiile IT se modifică activitatea online, micșorând consumul de hârtie.

  69%

  Odată cu pandemia de COVID-19 a crescut numărul de industrii care au început să-și digitalizeze activitățile.

  88%

  de Utilizatori sunt satisfăcuți de implementarea soluțiilor paperless în companiile lor. Semnează mai rapid contractele, execută comenzile, iar eficiența crește.

  Suntem gata să vă ajutăm în dezvoltare.

  Vrei să afli mai mult? Vezi unde poate ajunge firma Ta, cum să economisești, cum să automatizezi activitățile și să implementezi digitalizarea proceselor în întreprindere. Poți cere o ofertă personalizată sau te poți programa pentru o consultație gratuită. Specialiștii noștri te vor contacta în maxim 24 de ore.

    Peste 3000 de companii au avut încredere în noi