Solutii inovante de digitalizare pentru companii
News & Events

Platforma Fresh Food: Imbunătățește lanțul de aprovizionare cu produse proaspete.

Fructele și legumele proaspete sunt o parte esențială a dietei noastre zilnice, furnizându-ne vitaminele și mineralele necesare pentru a menține sănătatea corpului. Cu toate acestea, procesul de achiziționare a produselor proaspete poate fi o sarcină dificilă, mai ales pentru afaceri. Cu atât de mulți factori de luat în considerare, cum ar fi calitatea, timpul de livrare și prețul, gestionarea lanțului de aprovizionare și departamentul de achiziții pentru produse proaspete poate fi un proces plictisitor și consumator de timp. Aici intervine Fresh Food Platform. 

Revolutionează-ți lanțul de aprovizionare cu Fresh Food Platform

Fresh Food Platform este o platformă revoluționară care își propune să îmbunătățească procesul de achiziție a bunurilor proaspete, în special a fructelor și legumelor, și să ofere vizibilitate și control pentru cumpărători. Platforma permite afacerilor să-și organizeze lanțul de aprovizionare și departamentul de achiziții către noi modele de comandă, să clasifice eficiența furnizorilor și să îmbunătățească vizibilitatea produselor. Obiectivele cheie ale proiectului sunt de a gestiona furnizorii și de a conduce negocieri bazate pe fapte, de a avea o evoluție precisă și bazată pe date a performanței furnizorilor, de a monitoriza sistematic performanța cumpărătorilor și de a asigura că procesul de achiziție zilnic se face pe baza celei mai bune selecții de furnizori. 

Platforma oferă diverse caracteristici și interfețe, inclusiv: 

 • meniu magazin în spate, 
 • meniu magazin în față, 
 • meniu cumpărători pentru confirmarea nevoilor în spate, 
 • meniu cumpărători pentru confirmarea nevoilor în față, 
 • meniu furnizor în spate, 
 • meniu furnizor în față, 
 • meniu cumpărători pentru prognozarea în spate, 
 • meniu cumpărători pentru prognozarea în față, 
 • meniu cumpărători HD pentru prognozare în spate, 
 • meniu cumpărători HD pentru prognozare în față, 
 • meniu departament achiziții pentru prognozare în spate, 
 • meniu departament achiziții pentru prognozare în față, 
 • configurare sistem în spate și design grafic. 

Cu Platforma pentru Produse Proaspete, afacerile pot face negocieri bazate pe fapte cu furnizorii lor în loc să se asigure de aprovizionarea suficientă, ceea ce le salvează timp și resurse. Platforma oferă, de asemenea, afacerilor o evoluție precisă și bazată pe date a performanței furnizorilor, permițându-le să monitorizeze eficiența și puterea furnizorilor lor. Aceste date îi ajută pe afaceri să aleagă cei mai buni furnizori care se potrivesc criteriilor lor specifice, cum ar fi prețul, calitatea și timpul de livrare. 

Optimizează-ți lanțul de aprovizionare cu Fresh Food Platform: Monitorizare, performanță și integrare simplă.

În plus, platforma oferă afacerilor o monitorizare sistematică și cuprinzătoare a performanței cumpărătorilor, asigurând că procesul de cumpărare zilnic este realizat pe baza celei mai bune selecții de furnizori. Cu această transparență și modul monitorizat de achiziții, afacerile pot lua decizii informate și pot îmbunătăți eficiența generală a lanțului lor de aprovizionare. 

Platforma Fresh Food se integrează și cu platformele și sistemele existente, facilitând astfel tranziția pentru afaceri către noua platformă. Livrabilele includ analize de proiect, configurarea detaliilor și fluxurilor, pregătirea machetelor, documentația pre-implementare și design grafic. 

În concluzie, Fresh Food Platform este o schimbare majoră pentru afacerile care achiziționează în mod regulat produse proaspete. Cu numeroasele sale funcții și interfețe, afacerile pot optimiza procesul de achiziție, economisind timp și resurse și luând decizii informate pe baza performanțelor bazate pe date. Platforma oferă vizibilitate și control pentru cumpărători, facilitând gestionarea eficientă a lanțului de aprovizionare și departamentul de achiziții. 

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre platforma Fresh Food, vă încurajăm să verificați articolul nostru.