Solutii inovante de digitalizare pentru companii
Success Stories

Infinite IT Solutions SRL – provider EDI pentru KINGFISHER GROUP – Conexiune EDI cu Brico Depot in Romania

Suntem incantati sa va informam ca platforma EDInet / Infinite IT Solutions, in urma unei conexiuni globale cu grupul KINGFISHER, faciliteaza schimbul EDI cu Brico Depot Romania.

Principalul obiectiv Edine este schimbul documente electronice de business intre parteneri de la comanda la factura electronica. Bazata pe tehnologia EDI, platforma este folosita pentru integrarea si automatizarea documentelor electronice de business (comenzi, confirmari, facturi, corectii, rapoarte) si pentru sincronizarea bazelor de date intre parteneri (e-Catalog). Datorita noii conexiuni cu Kingfisher, eficienta intregii activitati de business cu acest client va creste si va scadea riscul erorilor umane la inregistrarea manuala.

Infinite IT Solutions este unul ditnre furnizorii de top in EDI in Europa Centrala si de Est. Compania a dezvoltat solutii software B2B pentru producatori, distribuitori si lanturile de retail de peste 17 ani. Pe langa sistemele EDI, Infinite IT Solutions este specializat pe aplicatii mobile de SFA si platforme de marketplace B2B.