Soluții inovatoare de digitalizare pentru companii
e sign1
Quick Tips

Cinci motive pentru a implementa solutia e-Sign in compania dumneavoastra

In zilele noastre, companiile au multe opțiuni pentru semnarea documentelor. Semnarea contractelor este ceva pe care nici o companie sau antreprenor nu o poate evita, cu atât mai mult merită să vă gândiți la imbunatatirea sau optimizarea acestui proces.

Puteti obtine acest lucru prin inlocuirea semnăturii tradiționale cu o semnătură electronică pe dispozitivul dvs. mobil. Soluția Infinite e-Sign de semnare a documentelor pe un dispozitiv mobil este o alternativă fiabilă. Ce este si ce aduce implementare unei astfel de solutii soluție pentru compania dvs.?

#1: Servicii mai rapide

Infinite e-sign Suite poate fi implementat în companie dumneavoastra într-o săptămână. Nu necesita interfatarea cu sisteme IT complicate, nici instalarea de software suplimentar sau achiziționarea unui hardware suplimentar in afara de dispozitivele mobile.

#2: Usor de utilizat

Suntem obișnuiți să semnam documentele pe hârtie, iar serviciul Infinite bazat pe software-ul Signatus este folosit chiar și de oameni din generația „non-digitală”. Ei apreciază acest mod de semnare care nu necesită cumpararea unor certificate sau activare. Pur și simplu schimbă hârtia în favoarea unui dispozitiv mobil, cu un strat biometric și trimite documentul semnat catre adresa de e-mail sau in e-Archiva. Rapid și ușor!

#3: Securitatea completa a datelor

Semnarea electronică a documentelor are multe niveluri de securitate. În primul rând, semnătura plasată pe un dispozitiv mobil cu un strat biometric conține mai multe informații decât cea tradițională. Înregistrări precum coordonate, viteză, presiune a pixului sau chiar mișcări ale mainii in aer. Acestea sunt valori individuale pentru fiecare persoană, care nu poate fi falsificată sau reutilizată pe niciun alt document. Merita menționat faptul că semnarea electronică se bazează pe software-ul Signatus, care este complet compatibil cu Samsung KNOX ce garantează securitatea de nivel militar. Nu poate fi mai sigur!

#4: Arhivarea usoara a documentelor

Tone de cutii, foldere, arhive uriașe în care este greu de găsit ceva … Eliminarea printurilor pe hârtie nu numai că va reduce volumul stocat, ci va simplifica și gestionarea documentelor – de la crearea documentelor, prin semnarea la arhivare. Riscul pierderii documentelor importante va dispărea, de asemenea, toate vor fi sigure în e-Archiva.

#5: Ecologic

Valoarea adaugata a semnaturii electronice pe un dispozitiv mobil este un suport uriaș pentru natura și sustinerea conceptului “paperless”. Această tehnologie elimină utilizarea hârtiei în companie, întărind imaginea unei companii ecologice și având un impact pozitiv asupra mediului.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele implementării e-Sign în compania dumneavoastră.

Convinge-te singur de aceasta tehnologie inovativa a cărei implementare va avea un retur al investitiei rapid!