Solutii inovante de digitalizare pentru companii
european flag and eespa symbol
News & Events

Infinite s-a alăturat EESPA – Asociația Europeană a Furnizorilor de Servicii de Facturare Electronică 

Fondată în 2011, EESPA este o organizație non-profit creată pentru a dezvolta cele mai bune practici industriale și pentru a exercita influență în domeniul politicii publice. Cu peste 100 de membri, dezvoltarea și eficiența facturării electronice (e-facturare) în Europa au înregistrat progrese semnificative datorită EESPA. 

Infinite, în calitate de membru al Asociației, contribuie la transformarea digitală globală. Urmează în mod constant principalul său obiectiv de a sprijini afacerile în a deveni paperless. 

Care este rolul EESPA? 

Afacerile care trimit și primesc volume mari de facturi în întreaga lume economisesc timp și costuri semnificative dacă toate facturile lor sunt într-un format standardizat și sunt conforme cu cerințele fiscale ale fiecărei țări. Acest lucru permite un proces eficient. 

Legislația internațională ajută afacerile cu formate standardizate de factură care să îndeplinească cerințele fiscale și de procesare. 

EESPA acționează ca un organism pentru dezbateri, promovare și apărare a intereselor membrilor săi. Interesele includ asigurarea că legile privind e-facturarea reflectă nevoile industriei. EESPA desfășoară, de asemenea, discuții active cu forța de muncă în domeniul e-facturării pentru a înțelege problemele din industrie, pentru a oferi soluții potențiale și cadre pentru interoperabilitate. Intenționează să creeze un mediu non-competitiv, în care membrii colaborează cu bunăvoie pentru dezvoltarea celor mai bune practici și influențarea politicii publice. 

Care este rolul Infinite? 

Infinite are un cuvânt de spus în dezbatere în calitate de promotor implicat în transformarea digitală a fluxurilor de date B2B si B2G (business-to-business-to-government). Cerințele legale pentru e-facturare se schimbă în mod constant, iar Infinite se ocupă de implementarea continuă a reglementărilor noi și actualizate. Apartenența la aceasta Asociatie ne oferă oportunitatea reală de a influența schimbarea.