Soluții inovatoare de digitalizare pentru companii
anaf webinar ro article
News & Events

Webinarul RO e-Factura Infinite atrage un număr record de participanți

Într-un peisaj în continuă evoluție al reglementărilor fiscale, a ține pasul nu este doar o opțiune; este o necesitate. Webinarul ținut recent de către echipa Infinite, „Termenul limită se apropie: RO e-Factura îți solicită atenția – Infinite are răspunsuri,” s-a dovedit exact ceea,  ce au nevoie afacerile în procesul de tranziție către noile reglementări legale.

Descoperind lumea conformității legale cu RO e-Factura

Webinarul a inceput cu prezentarea Adinei Andrei – Director General Infinite Romania si gazda webinarului. Ea a explorat contextul crucial al RO e-Factura, accentuând iminența reglementărilor legale obligatorii privind facturarea electronică în 2024.

Explicarea conformității legale la cerințele de e-Facturare ANAF

ÎConsultantul Financiar, Laura Ene (CFO RodBun) a dezvăluit complexitatea cerințelor de facturare electronică ANAF. Cu accentul pe deadline-uri legale și impactul specific al fiecărei industrii în parte, consultantul a adus claritate în anumite zone de incertitudine. Această secțiune a furnizat o schiță a drumului de parcurs pentrufiecare companie, asigurând o tranziție lină către obligațiile în continuă evoluție.

Soluțiile Infinite: un partener de incredere pentru Conformitate legală fără probleme

Adina. a prezentat compania Infinite – furnizor de top pentru soluții B2B . Ea a evidențiat angajamentul Infinite de a simplifica procesul de intrare in legalitate in proiectul RO eFactura, respectând cerințele ANAF. Povești de succes și studii de caz au evidențiat impactul real al soluțiilor user-friendly ale Infinite.

Pași pentru a adopta cu usurinta facturarea electronică si conectarea cu sistemul RO eFactura

Apoi consultantul financiar a conturat pași de acțiune. Planificarea timpurie, optarea pentru soluții deja existente si probate, precum cele oferite de Infinite și urmarea recomandărilor pentru depășirea provocărilor – toate acestea au format un ghid cuprinzător pentru companiile care sunt în proces de conformare legală cu facturarea electronică.

Sesiunea interactivă de Întrebări și Răspunsuri

Deosebit de utilă a fost și sesiunea interactivă de întrebări și răspunsuri, în care Adina și Laura Ene au răspuns la întrebările participanților. În așa mod participanții au primit clarificări suplimentare, transformând webinarul într-o conversație dinamică cu publicul.

Concluzii și următorul pas

Adina a încheiat sesiunea cu un rezumat al ideilor cheie, îndemnând participanții să opteze pentru consultații individuale cu Infinite. Informațiile de contact și linkurile către site-ul web au încheiat webinarul, mulțumind participanților pentru implicarea activă.

Reflecții Post-Webinar

Reactia pozitiva și feedback-ul optimist au depășit așteptările. Succesul webinarului subliniază relevanța și actualitatea subiectelor precum RO e-Factura si facturarea electronica. Această discuție valoroasă ne-a permis să ne convingem încă o dată – ca societatile sunt mprovocate să navigheze în peisajul în continuă evoluție al conformității legale.

Concluzie

Acest webinar de succes a demonstrat încă o dată angajamentul Infinite de a dezvălui aspectele fiscale complexe despre RO e-Factura. Pe măsură ce afacerile se pregătesc să treacă la facturarea electronică obligatorie, rezonanța acestui eveniment evidențiază necesitatea unor conversații și soluții colaborative continue. Rămâi conectat pentru mai multe informații utilecompaniilor în proces de conformitate legală.

Ai ratat webinarul nostru? Descarca-l  acum!

Dacă nu ai putut participa la webinarul nostru RO e-Factura, mai ai o șansă! Vestea bună este că ai acces în continuare la informațiile valoroase și expertiza împărtășită în timpul evenimentului. Completează formularul aici, iar noi îți vom oferi acces exclusiv la înregistrarea webinarului.